Holle – Bio otroška hrana

nogice

Trajnostno od začetka

Trajnost je temelj podjetja Holle. Izvaja se pošteno in transparentno – na vseh ravneh podjetja. S tem so začeli že ob ustanovitvi pred več kot 85 leti, ko so izdelovali otroško hrano iz biodinamičnega žita. Holle je tudi eno prvih podjetij, ki je sklenilo partnerstvo z družbo Demeter.

Svet, v katerem je otroška hrana na voljo samo v najvišji ekološki kakovost.

Trajnostna proizvodnja otroške hrane za nas pomeni prevzemanje visoke stopnje odgovornosti ter zagotavljanje najvišje kakovosti in največje možne varnosti. Zavezujemo se boljši prihodnosti s trajnostnim gospodarstvom in izdelki najvišje kakovosti. 

Zato si vsak dan prizadevamo, da postanemo nekoliko bolj trajnostni. Naša skrb je ne samo varovati okolje in vire, ampak naravi tudi nekaj vrniti. Aktivna zaščita podnebja, skrb vzdolž celotne dobavne in proizvodne verige ter maksimiranje smisla namesto dobička – to je obveznost podjetja Holle kot družinskega, trajnostnega švicarskega podjetja z dolgoletno tradicijo. V središču pozornosti so vedno naši otroci in vnuki, saj je njihova prihodnost najpomembnejša.

klasje1
Holle je Demeter pionir v proizvodnji otroške hrane. Kjer je le mogoče, uporablja podjetje surovine iz biodinamičnega kmetijstva.
klasje2
Trajnostno gospodarjenje pomeni za podjetje nenehno prevrednotenje okoljskih, družbenih
in gospodarskih vprašanj v interesu ljudi in narave.
klasje3
Že več desetletij podjetje razvija obsežno znanje o trajnostnem korporativnem
upravljanju in ekološki otroški hrani. Hkrati
pa skrbi za zaupanje strank.
klasje4
Dolgoročna in zanesljiva partnerstva, ki temeljijo na pravičnosti, poštenosti in etično trajnostnem nabavljanju surovin vodijo v spoštljive dobavne verige.
klasje5
Kot proizvajalec otroške hrane je varovanje okolja in podnebja ena naših najpomembnejših nalog. Z različnimi ukrepi podjetje varčuje z viri in že vrsto let dragoceno prispeva k varovanju podnebja.
klasje6

Dojenčki in otroci potrebujejo enostavno ponudbo in izbrane recepture, ki ustrezajo njihovim zahtevam – iz najboljših surovin in v skladu z najvišjimi standardi varnosti hrane.

Scroll to Top